Co sądzicie o sklepie Petrostar ul.Radzymińska 29A Warszawa.Mają atrakcyjne ceny na oleje i inne akcesoria, są również na allegro. Sklep odkryłem przez internet poszukując oleju Motul w korzystnej cenie. Proszę o opinie osób, które robiły w nim zakupy, czy warto czy szukać innego sklepu.
Sądzę, że sklep gdzie na stronie głównej www jest napisane "dobież" musi sięgnąć po słownik ortograficzny, ale dam im szansę i zajrzę do nich w przyszłym tygodniu :lol:
Olej zakupiony i wymieniony, samochód jeździ. Na Radzymińskiej zakupiłem tylko filtry, bo oleju Motula, który chciałem już nie było, ale zależało mi na czasie (umówiony byłem na przegląd) i sprzedawca po sprawdzeniu telefonicznym pokierował mnie do sklepu PITSTOP ul.Żurawia 26 (ten sam właściciel co na Radzymińskiej). Ceny na Żurawiej są nieznacznie wyższe, ale też konkurencyjne.
Z racji potrzeby nagłych zakupów nabyłem w rzeczonym sklepie olej Motul i filtr oleju oraz powietrza. Obsługa miła ale dojazd na Radzymińską obecnie fatalny, niemniej polecam.
Nowa lokalizacja na Mokotowie, ul. Dąbrowskiego 40. Byłem, kupiłem. Cena ok. W ofercie maja już i Millersa i Amsoila. Dla mnie nowy punkt zakupowy bo ja jednak lubię ze sprzedawca porozmawiać a tam był miły i kumaty Pan.
Komentarz